Mesaje De Valentine's Day

 
   Mesaj de Valentine's Day
1.  *    Te-am cautat toata viata pana te-am gasit iar acum mi-e teama sa nu te pierd . ti-am ridicat altar in sufletul meu la care ingenunchez si ma inchin dulcele meu valentin. Te iubesc uriasule.


   Mesaj de maia
2.  *    Eu sunt aici, tu esti acolo. Unul dintre noi nu se afla unde trebuie


   Mesaj de Marielle
3.  *    Iarta-mi ochii pentru ca te admira, Mi-ai furat inima te-am vazut eu, Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!


   Mesaj de Mihaela
4.  *    Oricat de speciale ar fi cuvintele,nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet


   Mesaj de adda
5.  *    Undeva,cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!


   Mesaj de Marielle
6.  *    Iubesc 3 lucruri:Soarele,Luna si pe tine.Soarele-ziua,Luna-noaptea iar pe tine te iubesc pt totdeauna!


   Mesaj de Alyze
7.  *    . Sunt un politist si te arestez pt ca esti tu.E ilegal sa fii atat de frumoasa si sexy.Sentinta este inchisoare pe viata in inima mea.


 

 


   Mesaj de Kaur
8.  *    As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.


   Mesaj de Ziua Indragostitilor
9.  *    Sunt 6 bilioane de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999 ... de oameni nu te pot inlocui!


   Mesaj de adda
10.  *    Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!


   Mesaj de maia
11.  *    Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!...


   Mesaj de Alyze
12.  *    Dragostea este ca un edifiuciu,iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat.


   Mesaj de Marielle
13.  *    Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.


   Mesaj de Alyze
14.  *    Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubescMai multe Mesaje de Valentine's Day :
  1   2 3 4 5


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


Mesaje de Valentine's Day 2021, Mesaje de Ziua Indragostitilor, Mesaje de Sf Valentin, Urari de Valentine's Day, Mesaj de Valentine's Day 2020

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje de Dragoste de Valentines Day, Mesaje de Valentine's Day pentru Sotul Meu, Mesaje de Valentine's Day pentru Ea, Mesaje de valentine's day in Engleza, Mesaje de Valentine's Day pt Sot

Poezii de Valentines Days, Sms de Valentine's Day 2021, Poezii de Valentine's Day, Sms de Ziua Indragostitilor, Urari de Sfantul Valentin 2021, Mesaje de Valentines Day 2022