Mesaje De Condoleante

 
   Mesaj de sincere Condoleante
1.  *    Îmi pare foarte rău pentru pierderea ta. Te rog accepta-mi cele mai sincere condoleanțe.
   

   Mesaj de Condoleante
2.  *    In aceste clipe de adânca tristețe este foarte greu sa găsești cuvintele, pentru ca nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei iubite. Condoleanțe familiei îndoliate !
   

   Mesaj de Condoleante
3.  *    Fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze si să vă dea tăria pentru a trece acest test dificil. Sincere condoleanțe !
   

   Mesaj de Condoleante
4.  *    Fie ca Dumnezeu sa va lumineze inimile si sa va mângâie in aceste momente dificile.
   

   Mesaj de Condoleante
5.  *    Dumnezeu stăpânul nostru este creatorul nostru, iar in înțelepciunea sa infinita ne anunță ca vom fi întotdeauna cu el. Cele mai sincere condoleanțe !
   

   Mesaj de Condoleante
6.  *    Lupta inegala dintre suferință si speranță a luat sfârșit. Ființa iubita nu a mai avut puterea sa lupte. Moartea a învins, și-a intrat in drepturi. Muti de durere si tristețe ne luam rămas bun. Condoleanțe familiei îndoliate !
   

   Mesaj de Condoleante
7.  *    Dumnezeu este calea noastră, refugiu al păcii si ințelepciunii noastre. Cele mai sincere condoleanțe!
   

 

 


   Mesaj de Condoleante
8.  *    A suferit, a luptat si a pierdut. A plecat cu lacrimi grele pe obraz si cu tristețea ca nu a terminat ce a avut de terminat in aceasta viata. Ii mulțumim ca a existat si ne-a iubit. Fie ca sufletul lui sa-si afle liniștea !
   

   Mesaj de Condoleante
9.  *    Nimeni nu te poate pregăti pentru o astfel de pierdere – ea vine ca vântul. Cu toate acestea, gândește-te ca el/ ea se odihnește acum in bratele Domnului nostru. Cele mai profunde condoleanțe pentru tine si familia ta.
   

   Mesaj de Condoleante
10.  *    Viața nu este altceva decât un vis ca atunci când se termina nu mai rămâne decât o amintire sau ... nimic. Condoleanțe !
   

   Mesaj de Condoleante
11.  *    Nu putem înțelege cu adevărat durerea care va încearcă in aceasta perioada, dar am dori sa ne exprimam condoleanțele si sa va asiguram ca sunteți prezenți in rugăciunile noastre.
   

   Mesaj de Condoleante
12.  *    Fie ca Domnul să vă binecuvinteze si sa va aline durerea in aceasta perioada de mare tristețe sufleteasca. Va rugam să acceptați condoleanțele noastre sincere.
   

   Mesaj de Condoleante
13.  *    Un gând de mângâiere pentru scumpii noștri prieteni in aceste zile pline de tristețe si durere. Sincere condoleanțe.
   

   Mesaj de Condoleante
14.  *    Nu exista cuvinte îndeajuns ca sa exprime durerea si tristețea noastră pricinuita de plecarea prea rapida a scumpei noastre prietene. Chiar daca corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu in inimile noastre. Dumnezeu sa o odihnească in pace.
   


Mai multe Mesaje de Condoleante :
  1   2 3


 

 
Alege de mai jos ce mesaje doreşti să citeşti :


2020 Mesaje de Condoleante pentru mama, Mesaje de Condoleante pentru tata, Mesaje de Condoleante pentru un prieten drag, Mesaje de Condoleante Scrise pe Coroane

 
 
 
   
 
 
 
 
© 2006 - 2020      Despre noi |   Contact |   Harta Site |   Privacy Policy
 
 
 
 
 

Mesaje de Condoleante pentru bunica mea, Mesaje de Condoleante pentru bunicul meu, Mesaje de Condoleante pentru unchi, Mesaje de Condoleante pentru matusa

Mesaje Sincere Condoleante, Mesaje de Condoleante Simple, Mesaje de Condoleante Scurte, Mesaje de Condoleante Crestine, Mesaje de Condoleante Lungi 2021